Završna tiskovna konferencija u okviru projekta Iskoristi novu priliku

Udruga Zdravi grad održat će Završnu tiskovnu konferenciju u sklopu projekta „Iskoristi novu priliku“, dana 11.1.2022. s početkom u 9:00 sati u Splitu na adresi Vukovarska 65.

Svrha konferencije je upoznati javnost s rezultatima projekta kojemu je bio za cilj jačanje kapaciteta udruga uključenih na projektu za rad s osobama koje su izašle iz zatvorskog sustava. Udruga je tijekom projekta uključila u projekt niz udruga koje rade posredno ili neposredno s ciljanom skupinom. Projektom su ojačani kapaciteti počiniteljima kaznenih djela koji su izašli iz zatvorskog sustava formalnim obrazovanjem za zanimanja koja su tražena na tržištu rada, a vezana za poslove u brodogradnji. Dio korisnika se u okviru projekta zaposlilo, a dio čeka svoju priliku za zaposlenje.

Nakon konferencije, u 9:30, planiran je okrugli stol na temu osnaživanja i motiviranja počinitelja kaznenih djela za aktivaciju i ulazak u svijet rada.

Dobrošli su svi zainteresirani za temu.

 

Konferencija će se održati u skladu s aktulanim epidemiološkim mjerama propisanim za spriječavanje širenja Covid pandemije.