top of page
grad split
2.jpg

ZDRAVI GRAD

Udruga Zdravi Grad

s vama od 2000.godine

MISIJA & vizija

Naši projekti i programi na tragu su promicanja ideje inovativnog, zdravog, održivog i cjelovitog razvoja pojedinaca, organizacija i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

tim
PODRŽI NAS
O UDRUZI

Udruga Zdravi grad osnovana je 2000.g. na inicijativu skupine građana zainteresiranih za sustavan rad na unapređenju kvalitete života, te održiv, cjelovit i zdrav razvoj čovjeka i zajednice. Od tada do danas, Udruga je realizirala značajan broj projekata i aktivnosti, koji su je učinili prepoznatljivom i priznatom ne samo u Splitu, nego i u Hrvatskoj i inozemstvu. Udruga tako danas okuplja sve veću skupinu profesionalaca, stručnih suradnika i volontera na realizaciji raznovrsnih programa, projekata i aktivnosti.

programi

Ekoodrživ razvoj i zaštita kulturne baštine

Primarna prevencija i zaštita mentalnog zdravlja

Psihosocijalna podrška ranjivim skupinama

Dobrobit djece i mladih

djeca

podrži udrugu zdravi grad

PROJEKTI
Sveučilište_u_Splitu_logo.gif

Zdravi grad je nastavna baza za Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu. Nastavna baza, povezivanjem prakse, znanosti i istarživačkog rada, za studente Sveučilišta i Sastavnice organizira izvođenje dijela nastave odnosno stručne prakse a u svrhu stjecanja konkretnih znanja i vještina/kompetencija.

Ured299-za-udruge_LOGO_ENG_RGB_300dpi_vertical.png
eu1.png
bottom of page